Amazon Fire TV Stick este un rival pentru Chromecast care costă doar 39 de dolari şi vine cu o telecomandă

Posted on Oct 28 2014 - 1:24am by Alexandru Stănescu

Amazon se pare că nu considera că Fire TV e de a ajuns pentru a concura cu Apple TV şi vrea să concureze şi cu Chromecast, lansând un dongle de 39 de dolari numit Fire TV Stick. El vine deja cu o ofertă specială, costând doar 19 dolari în următoarele 2 zile, dacă sunteţi abonat Amazon Prime sau dacă vă abonaţi pentru prima oară.

feature-hero

Ştiam de ceva vreme ca Amazon lucrează la un dongle de acest gen, dar iată că avem în sfârşit dovezi în această privinţă. În mod interesant materialele de presă ale lui Fire TV Stick menţionează Chromecast pe nume, că rival. Acest device vine cu de 2 ori mai multă memorie decât Chromecast, împreună cu un procesor dual core, WiFi MIMO şi o telecomandă hardware dedicată. La bordul său găsim 1 GB RAM, 8 GB stocare şi tehnologia Amazon ASAP.

Ea permite pornirea streamingului video fără vreun delay de tip buffering. Fire TV Stick oferă acces la Netflix, Prime Instant Video, Hulu Plus, Twitch, WatchESPN şi multe alte servicii. Aplicaţia Fire TV Remote pentru Fire Phone, Android şi iPhone va permite utilizatorilor să folosească o metodă de căutare vocală, cea de pe Fire TV. Aflaţi şi că Fire TV Stick suporta playback de pe terminale iOS şi Android fără probleme şi oferă şi mirroring de pe terminalele Fire OS şi Android, ca şi Chromecast.

firetvstick-remote-landscape

via Techcrunch