Android TV primeşte 600 de aplicaţii noi, în încercarea de a-i creşte atractivitatea

Posted on Jun 5 2015 - 9:50pm by Radu Iorga

Google încearcă să ofere actualizări de ultimă oră lui Android TV, pe măsură ce ne apropiem de WWDC 2015 şi Apple TV se apropie la rândul său de o nouă versiune. Se pare că la Google problema nu era neapărat cu aplicaţiile, ci cu dificultatea în găsirea lor.

leepic

De această dată softurile sunt organizate în 20 de colecţii, care includ filme, sport şi gaming în multiplayer, printre altele. Va fi nevoie de o actualizare software de 29 MB pentru a pune în funcţiune nouă organizare. Nexus Player a fost criticat cel mai mult pentru lipsa de aplicaţii atunci când a primit primele recenzii, dar iată că problema începe să fie remediata totuşi.

Alte noutăţi, precum suportul pentru Sling TV sau pentru afişarea aplicaţiilor video drept canale TV tradiţionale au sosit în ultimele săptămâni. Google are parteneri precum AOL, Bloomberg, TED, Pluto, Vevo sau Zattoo, un serviciu european de streaming care oferă conţinuturi via Android TV. De remarcat aici o confuzie între “canale” şi aplicaţii, deoarece multe aplicaţii sunt de fapt aşa zis canale de consum video aici.

via Engadget