Clienţii UPC România îşi pot acum plăti facturile pentru servicii de Internet, telefonie şi televiziune direct de pe telefon

Posted on Mar 6 2015 - 9:33pm by Alexandru Stănescu

UPC România anunţa oficial că acum clienţii săi îşi pot plăti facturile pentru servicii de Internet, telefonie şi televiziune direct de pe telefon, folosind aplicaţia mobilPay Wallet. Aceasta este prima platformă completă de plăţi mobile din România, dezvoltată de către NETOPIA mobilPay.

mobilPay wallet

UPC devine astfel primul operator important de televiziune şi Internet prin cablu din ţara noastră care introduce plăţile mobile de acest gen. Dacă folosiţi aplicaţia mobilPay Wallet şi utilizaţi şi serviciile UPC le veţi plăti pe acestea rapid şi fără probleme de pe smartphone. Reţineţi şi că mobilPay Wallet a înregistrat în 2014 o dublare a numărului de tranzacţii de pe smartphone şi tableta procesate faţă de anul anterior.

Aplicaţia mobilPay Wallet a debutat în martie 2013 şi este disponibilă atât pentru telefoane cu Android, cât şi pentru modele cu iOS. O puteţi descărca gratuit din App Store şi Play Store şi o puteţi folosi atât pentru plata facturilor, cât şi pentru reîncărcarea de cartele preplătite sau pentru produse şi servicii furnizate de către comercianţii parteneri.

mobilPay are parte şi de suportul MasterCard prin serviciul MasterPass.