Consola Nvidia Shield Android TV e în sfârşit lansată oficial, vine cu CPU Tegra X1 şi streaming 4K

Posted on May 29 2015 - 3:32pm by Alexandru Stănescu

Consola Nvidia Shield cu Android TV la bord a fost anunţată în luna martie, dar specificaţiile sale se schimbau cu fiecare veste despre acest produs în ultimele luni. Ei bine, versiunea finalizată a fost prezentată la Google I/O 2015 în această săptămână.

Nvidia-Shield-Android-TV-Console

E vorba despre un device cu procesor Nvidia Tegra X1 la interior, un CPU 64 bit cu GPU 256 core şi posibilitatea de a face streaming 4K. HBO Now a fost anunţat că partener de streaming de asemenea, iar Shield for Android TV primeşte şi 200 de jocuri special create pentru Android TV. În plus exista şi 20 de titluri exclusive pentru terminalele Shield.

Nvidia-Shield-Android-TV-Console-Controller

Produsul se va lansa în SUA şi Canada, în două versiuni: una de 199 de dolari şi una de 299 dolari, incluzând 500 GB stocare. Ambele modele vor avea un joystick Shield la pachet, cablu HDMI şi 30 de dolari credit Play Store, dar şi 90 de zile abonament la Google Play All Access. Printre beneficiile de a avea o astfel de consolă se număra posibilitatea de a juca titluri că Borderlands: The Presequel, Half Life 2: Episode Two, Talos Principle sau o gramada de oldies-uri.

Consolă se poate cumpăra aici.

via Droidgamers