Core, un dispozitiv HDMI de buzunar ce îți transformă televizorul într-un Smart TV veritabil

Posted on Apr 29 2014 - 12:12pm by Claudiu Sima

Deși pe piață există unul dintre cele mai populare dispozitive dongle HDMI, și anume Google Chromecast, se pare că și alți producători doresc lansarea unor astfel de dispozitive pe piață, cum ar fi Core. Acesta din urmă este un dispozitiv HDMI de buzunar ce promite să îți transforme televizorul LCD obișnuit într-un Smart TV veritabil.

core

Procesul de instalare a lui Core este unul destul de simplu, tot ce avem de făcut este să introducem device-ul în portul HDMI al televizorului, proiectorului sau al monitorului, după care suntem gata să distribuim imagini și conținut video către ecranul televizorului la rezoluție Full HD. De asemenea, conținutul va fi afișat în același timp și pe telefonul sau tableta de pe care se desfășoară procesul de streaming.

20140422125556-adawd

Printre funcțiile suportate de Core se numără și Dual-display, funcție ce permite afișarea în timp real atât a conținutului distribuit de pe smartphone pe televizor. Totodată, o funcție destul de interesantă este și extinderea display-ului, care practic îți va oferi mai mult spațiu de lucru. Odată cu lansarea pe piață, Core va putea fi achiziționat la pachet și împreună cu un mouse covertibil și cu o tastatură wireless. Pentru ca acest proiect să fie pus în aplicare, echipa ce a venit cu ideea acestui produs are nevoie de finanțare care va fi obținută prin donații prin intermediul platformei indiegogo.com.

20140308171219-size_compare

 

20140401215929-connect

via: indiegogo.com