Digi Play “Vezi Ce Vrei” este noul serviciu de video la cerere disponibil prin platforma Digi Online

Posted on Feb 16 2015 - 6:27pm by Radu Iorga

RCS & RDS a anunţat că “Vezi Ce Vrei” spectaculosul spot la un film de acţiune cu Florin Piersic şi Alexandru Papadopol a devenit nu doar peliculă, ci şi ofertă. Oferta “Vezi Ce vrei” este asociată cu Digi Play, serviciu de video la cerere disponibil prin platforma Digi Online.

download

La preţul de 15 lei pe lună abonaţii RCS & RDS persoane fizice pot accesa o bibliotecă video cu sute de filme şi seriale. Pentru a accesa oferta, trebuie să aveţi contractat minim un serviciu Digi, din portofoliul companiei. Digi Play include filme de acţiune şi dragoste, comedii şi aventură, dar şi ficţiune şi animaţie. În curând vor exista şi producţii proprii incluse, dar şi documentare, conţinut dedicat copiilor, concerte şi programe speciale pentru abonaţii RCS & RDS.

Printre titlurile listate se numără şi Ender’s Game, Piraţii din Caraibe, Amour, Melancholia, serialul Blacklist sau The Big C. Serialele vor putea fi urmărite pe Digi Play cu episoade aduse la zi la mai puţin de 48 de ore de la difuzarea în SUA. Pentru a beneficia de conţinuturile Digi Play, trebuie să vă înregistraţi şi activaţi serviciul în Contul Meu Digi.