Google adaugă o secțiune specială cu aplicații Chromecast în PlayStore

Posted on Nov 28 2013 - 5:35pm by Claudiu Sima

Deși suportul pentru Chromecast este încă destul de limitat, există promisiunea că în viitor vor fi disponibile mai multe aplicații. Din fericire aplicațiile existente sunt unele dintre cele mai populare de pe internet: Youtube, Google Play Music, Google Play Movies, Netflix, Pandora, Hulu Plus și de curând și HBO Go.

chromecast-tab-2

Veștile bune constă în faptul că Google este pregătită să lanseze kit-ul software de dezvoltare Chromecast, lucru ce are ca scop integrarea unei game mai largi de aplicații. Cei de la Google continuă promovarea lui Chromecast, iar de sărbători lansează o nouă promoție. La fiecare achiziție de Chromecast, aceștia oferă posibilitatea de a închiria un film HD gratis de pe Google Play. Promoția se aplică pentru închirierea de filme ce au o valoare de maxim 6$ sau mai puțin.

Cu toate acestea, adevarata surpriză o constituie adăugarea butonului Chromecast pe Google Play Store. Odată apăsat pe acest buton/link veți descoperi totalitatea aplicațiilor disponibile pentru device-ul dvs. Chromecast. Suntem curioși, cam câți posesori de Chromecast se află printre noi?

Via: 9to5google