IFA 2014: Philips anunta propriul sau televizor curbat 4K si cu tehnologie Ambilight

Posted on Sep 4 2014 - 8:01pm by Alexandru Stănescu

La IFA 2014 Philips a anuntat propriul televizor curbat cu rezolutie 4K si tehnologie Ambilight. Acest model poarta numele de Philips 55PU8909C si are iluminare Ambilight LED si functii Smart TV datorita platformei Android aflate la bord

phpyyejoj

Televizorul este curbat si are un unghi special, care asigura o experienta excelenta de vizualizare. Acest model este compatibil Google Play si suporta numeroase aplicatii. El include si un panou 3D si schimba culorile de iluminare ambientala in functie de actiunea de pe ecran. Nou venitul ofera tehnologii ca Perfect Motion Rate Ultra (1000 Hz) si Ultra Resolution, pentru a asigura o imagine cat mai clara si fluiditate a miscarilor.

Televizoarele din Seria 8900 vin cu un suport special cu finisaj cromat, care arata elegant. Metodele de control ale acestui televizor includ voce, gesturi si input text. Spatele telecomenzii oferite la pachet cu televizorul include o tastatura completa, utila la accesul pe Internet. Printre aplicatiile disponibile pe aceest televizor se numara Spotify, Netflix, OnLive, iar Philips 8900 e gata sa soseasca in Europa in urmatoarele luni.

php34zrtj