Începând de astăzi, aplicațiile Zonga și HBO Go sunt disponibile pe Smart TV-urile Samsung

Posted on Dec 20 2013 - 9:04pm by Claudiu Sima

Astăzi, 20 decembrie, cei de la Samsung anunță parteneriatul încheiat cu Zonga și cu cei de la HBO România. Odată cu acest parteneriat, Zonga, primul serviciu românesc ce oferă acces la peste 20 de milioane de melodii și HBO Go, aplicația ce oferă până la 1500 ore de conținut video, vor fi disponibile și pe televizoarele Samsung din gama Smart TV.

es6100_smarttv-_v148036898_

Acest parteneriat urmează trendul lansat de Samsung, de a dezvolta conținut localizat pentru utilizatorii români de Smart TV. Zonga este unul dintre cel mai mare serviciu local de muzică, ce a fost lansat în 2012 de către echipa Trilulilu. Prin intermediul aplicației Zonga veți avea acces la peste 20 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate audio posibilă. Aflăm că începât cu a 2-a jumătate a lunii decembrie, această aplicație va fi pre-instalată pe Smart TV-urile Samsung, iar cei care vor achiziționa un astfel de televizor, vor beneficia de 3 luni gratuite de Zonga.

HBO Go oferă acces nelimitat la peste 1500 ore de conținut video, din care puteți alege seriale marca HBO, filme de top, documentare, programe speciale, și multe altele. În afară de aceste materiale video, utilizatorii vor putea urmări și momente exclusive de pe platoul de filmare, elemente de scenariu sau comentarii ale echipei. De asemenea, veți putea controla setările de limbă, de subtitrare sau de interconectivitate.