LG prezintă nouă gamă de televioare din 2015, cu modele OLED cu diagonale între 55, 65 şi 77 inch

Posted on Feb 27 2015 - 12:15am by Alexandru Stănescu

LG a prezentat la Seoul noua sa gamă de televizoare pe anul 2015, anunţând şi strategia pentru perioada următoare, sub numele de Dual Premium. Astfel, LG se va axa pe piaţa premium de televizoare, dorind să ocupe poziţia de lider în această zonă cu modele OLED.

LG 4K OLED TV EG9600 1

Printre noutăţi se numără şi televizoare Prime UHD, care oferă o experienţă de vizualizare excelentă şi captivantă. Aceste modele sunt superioare televizoarelor Ultra HD şi oferă funcţii precum ColorPrime, ULTRA Luminance, dar şi panouri 4K IPS şi Prime Mastering Engine. Tehnologia LG ColorPrime va mări gama de culori care pot fi afişate pe ecran prin utilizarea de diferite culori LED fosfor.

LG ULTRA HD TV UF9500 2

Astfel se măreşte profunzimea şi realismul imaginii. Tehnologia Ultra Luminance analizează cele mai luminoase şi întunecate părţi ale conţinutului afişat. Prime Mastering Engine are rolul de a optimiza preferinţele televizorului pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii. Televizoarele LG Prime UHD vin cu un design slim, cu grosime de doar 8.5 mm.

Televizoarele LG din anul 2015 se remarcă şi prin platforma webOS 2.0, care se axează pe simplitate. Televizoarele premium LG vor debuta pe pieţe din întreaga lume la sfârşitul lunii martie. LG va extinde gamă de modele premium la cel puţin 10 modele în perioada viitoare. Preturile ajung de la 1400 la 9000 de dolari.