Netflix se lansează în 6 ţări europene noi în 2014, îl aşteptăm şi în România

Posted on May 21 2014 - 6:34pm by Alexandru Stănescu

Netflix a anunţat în această săptămână ca se pregăteşte de extindere în Europa, fiind disponibil în 6 noi tari de pe continent în 2014. Deocamdată nu am aflat o dată clară sau titlurile disponibile, dar hai să vedem care sunt norocoşii.

Netflix-EU

E vorba despre Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Belgia şi Luxemburg. Preţurile vor varia în funcţie de piaţă şi vor exista opţiuni de servicii de streaming, dar consumatorii vor putea în sfârşit să se uite la seriale originale Netflix ca House of Cards şi să plătească o taxă lunară pentru a avea parte de mii de filme şi seriale. În plus, ele vor fi disponibile atât prin streaming pe web, cât şi pe terminale Android, iOS, Windows Phone sau Chromecast.

Estimez că în maxim 2 ani va ajunge şi la noi Netflix, mai ales că romanul e mare consumator de filme şi seriale. Problema e dacă publicul de la noi e dispus să plătească acei câţiva euro pe lună pentru a scăpa de flagelul pirateriei şi al torrentelor. Având în vedere că unii plătesc deja pentru Voyo sau alte servicii, eu zic că e loc şi de Netflix.

Via mobileburn