Noile televizoare Smart Lenovo vor veni la pachet cu sistemul de control prin gesturi Freespace

Posted on Apr 23 2014 - 10:04am by Claudiu Sima

De curând, cei de la Hillcrest Labs, o companie ce se ocupă cu oferirea de soluții de control prin gesturi, a anunțat faptul că noua linie de televizoare Smart a celor de la Lenovo va beneficia de sistemul brevetat Freespace pentru controlul prin gesturi. Acest sistem permite utilizatorului realizarea unor gesturi în aer cum ar fi point-and-click, gesturi prin care se pot control anumite funcții ale televizorului.

S9_750_20140415_pic04

Un prim televizor care va dispune de acest sistem este Lenovo S9, dispozitiv ce a fost prezentat săptămâna trecută și care se vinde deja în China. Astfel, sistemul Freespace va ajuta la întărirea experienței de utilizare Smart TV, cum ar fi o experiență de gaming mult mai îmbunătățită și un browsing web mult mai simplu.

Dan Simpkins, CEO Hillcrest Labs a declarat: “Suntem foarte mândri că Lenovo a decis să utilizeze interfața de control prin mișcare Freespace ca fundație pentru propria interfață Smart TV. Suntem încântați să știm că produsul nostrul și proprietatea intelectuală vor fi folosite pe noua gamă de televizoare smart Lenovo.”

via: ecnmag.com