Operatorul UPC România introduce serviciul de internet wireless gratuit

Posted on Oct 29 2014 - 9:20am by Claudiu Sima

În cursul zilei de ieri, distribuitorul de servicii UPC România a anunțat lansarea serviciului Wi-Free, prin care clienții de Internet UPC vor beneficia de acces gratuit nelimitat la web. Astfel, abonații la internet se vor putea bucura de internet wireless gratuit prin intermediul unor hotspoturi Wi-free UPC.

upc-wi-free

Odată cu acest anunț aflăm că 52% dintre persoanele adulte din mediul urban folosesc conexiuni Wi-Fi în afara casei, în vreme ce Internetul mobil (3G/4G) e folosit în proporție de 29%. Astfel, cu Wi-Free, clienții Internet UPC vor avea acces WiFi gratuit atât în România, cât și în străinătate.

Potrivit UPC, numărul de clienți la serviciul de internet Fiber Power a crescut anul crecut cu până la 50%, în timp ce numărul de clienți cu Internet WiFi de la UPC a crescut de 14 ori. Pentru a vă conecta la un hotspot Wi-Free tot ce va trebui să faceți inițial este să activați serviciul creând un cont MyUPC, apoi să configurați o parolă specială. După autentificare, conexiunea se va realiza permanent în locațiile cu acoperire Wi-Free.

via: mobilissimo.ro

  • Banciu

    bravo, bravo de 3 ori bravo. Nici nu pot sa spun cat sunt de fericit la primirea acestei vesti.
    Imi va usura mult activitatea si bineinteles, costurile, acest wi-free oferit de Upc la nivel national

  • Nichifor

    Senzational. Mi-am configurat deja telefonul si tableta. Acum trebuie sa ies cu ele pe strada sa le testez. Multumim UPC