Philips lansează televizorul flagship 65PUS9809; acesta aduce o rezoluție Ultra HD și rulează Android

Posted on Jul 11 2014 - 2:00pm by Claudiu Sima

După ce distribuitorul TP Vision a lansat de curând pe piața europeană primul televizor Philips ce rulează sistemul de operare Android, iată că acum aceștia anunța lansarea și primului televizor Ultra HD care rulează Android, model flagship numit Philips 65PU9809.

ambilight

Acesta dispune de un panou LCD de 65 inch (165 cm) cu rezoluție Ultra HD 4K (3.840 x 2.160 pixeli), și aduce la pachet o experiență completă Android, mai precis posibilitatea de a folosi serviciile Google Play prin intermediul versiunii Android 4.2.2 JellyBean ce ni se pune la dispoziție.

La fel ca majoritatea televizoarelor Philips, și acesta aduce tehnologia Ambilight prin care partea din spate a televizorului este iluminată în 4 zone în diferite nuanțe de culoare prin care experiența de vizionare devine mult mai captivantă. Pe partea de conectivitate întâlnim 4 intrări HDMI și suport Miracast.

De asemenea, Philips 65PU9809 beneficiază de un sistem audio foarte puternic ce oferă o putere totală de 65W. Acest model va ajunge la vânzare pe piața din Europa în următoarele luni, moment în care vom afla și prețurile oficiale.

via: trustedreviews.com