Propun grupului Media PRO schimbarea denumirii serviciului On-Demand Voyo, în AneVoyos! Serios!

Posted on Feb 7 2014 - 1:44pm by Szilárd-Ervin Szőgyényi

Sunt unul dintre acei oameni care se bucură pentru orice inovaţie şi noutate din domeniul tech-telecom şi chiar le adoptă ca utilizator timpuriu. Am avut printre primele contracte de telefonie mobilă pe vremea Connex, am fost printre primii abonaţi plătitori la HBO, am avut toate variantele de conexiune la internet, începând de la dial up, continuând cu Zapp şi cu Astral wireless, până la fibra optică.

voyo1

Nu este de mirare deci că odată ce a apărut serviciul de televiziune prin internet (on-demand) Voyo, am cutezat să mă abonez şi să aştept cu nerăbdare aplicaţia Android care mi-ar fi permis să urmăresc emisiuni şi filme pe telefon sau tabletă. Odată ce aceasta şi-a făcut apariţia în Play Store, spre marea mea surprindere, ea nu îmi permitea să vizualizez conţinutul Voyo pentru care plăteam!

Am făcut bineînţeles reclamaţie şi mi s-a comunicat că din motive de siguranţă (piraterie), pe terminalele rootate, serviciul acestora este indisponibil. Realy? Mă întreb care-i treaba atunci cu serviciul HBO Go care funcţionează impecabil pe aceste device-uri??

voyo

Unde vreau să ajung? După toată povestea de mai sus am renunţat la abonamentul Voyo, chit că aveam aplicaţia instalată şi pe smart tv unde, deşi neprietenoasă ca şi interfaţă, măcar funcţiona. Am renunţat pentru că ei mint, mint cu neruşinare! Promit acest serviciu pe mobil, în schimb primeşti doar nervi şi bani scoşi aiurea din buzunar.

Poate nu aş fi scris acest scurt “of”, dacă nu primeam astăzi un newsletter prin care sunt invitat să mă reabonez..

Mesajul meu către Voyo: _|_

  • MoshuXXL

    Am încercat și eu o lună și am renunțat. Doar pe PC mergea. Pe tv LG Smart nu se putea, iar pe smartphone nu am încercat.

    • http://www.mobilissimo.ro Szilárd-Erwin Szőgyényi

      Iti dai seama cati sunt cu acesta problema… Sa nu mai spun ca pe device-urile branduite romanesti, desi ele nu sunt rootate, aplicatia tot nu functioneaza. E buna de direct in rect!