RCS & RDS lansează Digi Play, un serviciu nou de video on demand (Video la cerere)

Posted on Oct 4 2014 - 3:40pm by Radu Iorga

Se pare că zvonurile din ultima vreme se confirmă şi RCS & RDS pregătea cu adevărat un serviciu video on demand. Numele său este Digi Play şi el a fost lansat în această săptămână. Acesta este un serviciu video la cerere, disponibil prin platforma Digi Online.

DigiPlay_dark_background

El oferă acces la o gamă variată de filme şi seriale, care va primi noi adiţii în fiecare lună. Clienţii RCS & RDS persoane fizice care au abonament la minim un serviciu al companiei se pot abona la Digi Play pentru 15 RON pe lună, cu TVA inclus. Digi Play oferă acces la filme de dragoste, filme de acţiune, comedii, aventura, ficţiune sau animaie. Vor exista în curând şi documente şi conţinuturi pentru cei mici.

În acest mod utilizatorii vor avea acces la filme celebre din cinematografia internaţională, dar şi la seriale celebre şi apreciate. Printre seriale se numără şi The Blacklist, care va fi oferit sub formă de episoade noi la doar 48 de ore de la premiera din SUA. Utilizatorii care au o conexiune fixă sau mobila la Internet pot accesa platforma Digi Online sau aplicaţia Digi Online şi de acolo se pot bucura de conţinuturile Digi Play.

Pentru a beneficia de serviciu, trebuie să vă înregistraţi şi să activaţi serviciul în “Contul Meu Digi”. Dacă aveţi deja aplicaţia Digi Online, veţi putea accesa Digi Play după activarea serviciului.