RCS & RDS reintroduce în grila sa canalul Diva, în vreme ce Universal Channel nu a revenit

Posted on Jan 17 2015 - 5:39pm by Radu Iorga

După cum aţi aflat probabil cu câteva săptămâni în urma programale Diva şi Universal Channel au dispărut din grila RCS & RDS din motive necunoscute. Ele au fost scoase din grilă în noaptea de Revelion, iar azi aflăm că Diva a revenit.

diva

Reţineţi că Diva e deţinută de Universal Networks International, ca şi Universal Channel. Televiziunea Diva se regăseşte acum în grilele de cablu analogic şi digital, dar şi pe satelit la RCS & RDS. De remarcat faptul ca operatorul de cablu a scos din grila televiziunile fără a avea aprobarea CNA pentru modificarea selecţiei de programe, aşa cum impune legea audiovizualului.

Se pare că ar fi expirat contractul de distribuţie dintre Universal Networks şi RCS & RDS pentru cele două televiziuni, conform reprezentanţilor Universal Networks Internaţional. Apoi au urmat discuţii, care nu au dus la vreo înţelegere, iar RCS & RDS a scos din grila televiziunile pe 31 decembrie. Preţul mai mare solicitat de Universal ar fi putut fi printre motivele excluderii canalelor.

Readucerea lui Diva în grila poate fi un semn că şi Universal va reveni, canalul fiind popular datorită unor seriale că “Dexter”, “Arcaşul”, “Castle” sau “Doi Bărbaţi şi Jumătate”.

via mediafax.ro