RCS&RDS crește vitezele la internet pentru abonați și introduce noi canale TV HD

Posted on May 13 2015 - 3:19pm by Claudiu Sima

Cu scopul de a îmbunătăți serviciile oferite clienților, astăzi RCS&RDS anunță creșterea vitezei de acces la internet fix pentru persoanele fizice, și introducerea a 4 noi canale HD în grila de programe în mod gratuit și fără obligații contractuale. Creșterea vitezelor la internet și introducerea canalelor va avea loc începând de mâine.

Internet Speed

 

De asemenea, aflăm că abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără modificări la capitolul abonament lunar. În ceea ce-i privește pe abonații Digi Net Fiberlink 100, aflăm că aceștia vor beneficia de viteze de download și upload de până la 100 Mbps.

viteza net

Lista vitezelor ce pot fi atinse la abonamentele Digi Net pot fi regăsite în tabelul de mai sus. Cât despre noile canale HD ce vor fi introduse, aflați că acestea sunt Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD, programe ce se adresează iubitorilor de producții cinematografie și pasionaților de sporturi. Acestea sunt disponibile în grila de televiziune prin cablu Digi TV.