Samsung are cei mai mulţumiţi clienţi când vine vorba de produse HDTV, conform studiului anual J.D. Power

Posted on Jun 30 2015 - 2:27pm by Radu Iorga

Studiul anual J.D. Power măsoară satisfacţia clienţilor cu privire la anumite produse, din diferite segmente şi de obicei branduri că Apple sau Samsung se afla la vârf. Samsung e lider în zona HDTV şi pentru al doilea an la rând se afla pe primul loc la satisfacţia cumpărătorilor de televizoare high definition.

Samsung-Exclusive-Store

Studiul J.D Power 2015 recunoaşte performanta Samsung, de a oferi satisfacţie clienţilor ce cumpără modele de televizoare cu diagonală de 50 de inch şi peste 50 de inch. Sondajul realizat pentru a măsura acest aspect a fost realizat pe un eşantion de 3750 de clienţi care au cumpărat un HDTV în ultimul an. Satisfacţia era măsurată pe o scară de 1000 de puncte şi se baza pe 8 factori cheie.

Printre aceştia se numărau uşurinţă de utilizare, garanţia, preţul, satisfacţia totală, designul şi performanţa. La categoria 50+ inch Samsung a obţinut un scor de 871 de puncte, în vreme ce la 50 de inch sau sub această diagonală scorul a fost de 856 puncte. De remarcat şi că aceasta realizare vine după popularizarea problemelor cu intimitatea pe care le au unele televizoare moderne, printre care şi Samsung, când vine vorba de preluarea de informaţii personale.

via sammobile