Samsung oferă mai multe detalii despre televizoarele dotate cu Tizen OS

Posted on Apr 2 2015 - 2:56pm by Claudiu Sima

După ce am văzut ceasuri inteligente și smartphone-uri care rulau sistemul de operare Tizen OS, de curând cei de la Samsung au introdus și câteva televizoare Smart ce sosesc la pachet cu acest software. Astăzi, compania sud-coreeană decide să ofere mai multe detalii despre televizoarele TizenOS și despre sistemul de operare în general.

SUHDTv_Inside_Title-Image

Aflăm că aceste televizoare inteligente Tizen OS sunt dotate cu o funcție specială prin care dispozitivul simte prezența smartphone-ului și astfel odată cu apăsarea butonului Quick Connect vom putea distribui direct pe marele ecran materialul video ce îl urmăream pe telelefon. Acest lucru este disponibil și atunci când dorim să distribuim conținutul de pe TV spre smartphone.

Ni se dezvăluie că Tizen OS poate fi instalat pe device-uri multiple, de la frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat și până la aspiratoare inteligente. Aceste produse fac parte din conceptul Internet of Things prin care se încearcă modernizarea locuinței prin intermediul aparatelor smart.

Mai multe informații despre primele televizoare Samsung ce rulează Tizen OS, vom afla în cursul zilei de marți, 7 aprilie, zi în care Samsung România va dezvălui gama de produse pe 2015.

via: samsungtomorrow.com