Serviciul Apple WebTV ar putea fi lansat în această toamnă

Posted on Mar 17 2015 - 1:36pm by Claudiu Sima

Pe lângă produsele hardware Apple ce urmează a fi anunțate pe piață, gigantul din Cupertino ne pregătește și introducerea unui serviciu de streaming denumit WebTV. Potrivit unui raport Wall Street Journal, Apple ar putea lansa acest serviciu în toamnă, urmând ca în pachet să fie incluse inițial peste 25 canale populare ca și ABC, CBS, respectiv Fox.

13.01.23-Apple_TV_Interface-640x394

Apple WebTV va fi disponibile pe toate device-urile dezvoltate de către companie, inclusiv pe Apple TV. Cu toate acestea, se pare că din lista de programe inițiale va lipsi un canal foarte important, și anume NBCUniversal. Programul de față nu va putea fi integrat datorită unor probleme întâmpinate de către Apple cu cei de la Comcast, compania mamă a NBCUniversal.

Același raport WSJ susține că serviciul Apple webTV va fi anunțat în luna iunie, cel mai probabil în cadrul conferinței WWDC 2015 (Conferința dezvoltatorilor Apple). Ulterior, serviciul va debuta în septembrie, lună în care sunt așteptate noile iPhone-uri și sistemul de operare iOS 9. Prețul luna pe care îl vom plăti pentru accesul la webTV va fi în jur de 30 – 40 dolari lunar.

via: ubergizmo.com