Sezonul 2 al serialului Silicon Valley primeşte un nou promo, debutează în aprilie (Video)

Posted on Feb 7 2015 - 10:27pm by Radu Iorga

În ciuda faptului că tehnologia modernă e omniprezenţa şi cu toţii visam într-o oarecare măsură să lucrăm în Silicon Valley, HBO are doar un singur serial care se axează pe zona “geek” şi “nerd”. El se numeşte Silicon Valley şi după un prim sezon bine primit, acum ne pregătim de al doilea.

silicon-valley-season-1-finale

Am primit şi un promo pe care îl vedeţi mai jos, care păstrează nota amuzantă a primei serii de episoade. Erlich, jucat de T.J. Miller rămâne la fel de nesuferit şi mai degrabă îi încurca pe programatorii pe care îi găzduieşte în “incubatorul” său. E bizar că nu vedem echipa asociata algoritmului Pied Piper având deja birouri serioase, de vreme ce demo-ul lor din finalul sezonului 1 a fost aplaudat la scena deschisă şi au primit propuneri cu multe zero-uri.

Martin Starr adică Gilfoyle îşi păstrează rolul de personaj dubios, aproape vampir şi pasionat de satanism, în vreme ce simpaticul Dinesh face din antipatia pentru Gilfoyle o artă. Personajul principal, geniul programator Richard, jucat excelent şi foarte timid de Thomas Middleditch rămâne introvertit şi retras şi pare a lucra la “the next big thing”.

O să regretăm lipsa lui Christopher Evan Welch, adică angel investor-ul Peter Gregory, care din păcate a decedat în 2013 şi a fost un personaj în genul lui Steve Jobs în primul sezon. Cum vi se pare acest serial? Asteptam sezonul 2 pe 12 aprilie.

via The Verge