Sony lansează microconsola PlayStation TV; aceasta va costa doar 99$ și va oferi suport pentru jocuri și streaming video

Posted on Jun 10 2014 - 12:02pm by Claudiu Sima

În cadrul evenimentului Electronic Entertainment Expo ce se desfășoară zilele acestea în San Francisco, pe lângă numeroase noi titluri de jocuri video a fost lansată și o microconsolă Sony numită Sony Vita TV. Aflăm că acest dispozitiv va sosi pe piața din US, Canada și Europa sub denumirea PlayStation TV în această toamnă.

PlayStation TV

Prin intermediul PlayStation TV com putea juca o combinație de jocuri video noi lansate pentru platforma PSP și PS Vita, cât și jocuri clasice ce au fost lansate în trecut pe PlayStation One. Totodată, această microconsolă de jocuri va oferi acces nelimitate la servicii de streaming audio și video.

2e87b4f3

De asemenea, pe piața din Japonia, cei de la Sony oferă în acest moment serviciile de streaming Hulu, Music Unlimited și Video Unlimited. În timp ce varianta standard PlayStation TV va costa 99$, aflăm că va există și un pachet format din consola propriu-zisă, un controller Dual Shock 3, un card de 8 GB și un joc “The Lego Movie Videogame”. Acest pachet va fi disponibil la un preț de 139$. Așadar, iată că prin intermediul acestei micuțe console ne vom putea bucura de o experiență multimedia completă, cât și de numeroase titluri de jocuri video.

via: thenextweb.com