Un nou concept Apple TV aduce o telecomandă de tip Wiimote cu funcții de gaming

Posted on Mar 21 2014 - 9:29am by Claudiu Sima

În acest an se pare că lupta începe încet încet să se mute de pe piața de smartphone-uri și tablete către piața de televizoare, categorie de produse unde găsim atât televizoarele propriu-zise cât și o serie de dispozitive menite să aducă o multitudine de conținut media în casele noastre, dispozitive numite seturi tv-box.

c7blc2gkxnigfy4hyg7f

De curând, Martin Hajek, un designer din Olanda și-a imaginat cum ar arăta un Apple TV ideal, realizând un concept promițător pentru acest device pe care îl puteți vedea în imaginile din cuprinsul acestui articol. Pe lângă dispozitivul tv-box, Martin a creat și o telecomandă de tip Wii, pe care acesta o numește “Wiimote“.

t1byfbtwtxxmxftwhfpa

Telecomanda va avea pe lângă funcțiile clasice de control al televizorului, și funcții de gaming, aceasta fiind similară cu soluția oferită de cei de la Nintendo prin a lor consolă Wii și prin telecomanda cu același nume. Noul Apple TV va fi o soluție completă de conținut, oferind de la streaming video, vizualizare de fotografii, videoclipuri, redare audio, radio și nu în ultimul rând aplicații și jocuri.

640325867008769710

Prin această telecomandă Wiimote, utilizatori vor putea accesa într-un mod interactiv meniul televizorului prin utilizarea gesturilor, iar sesiunile de jocuri vor fi mult mai captivante și mai ușor de controlat datorită butoanelor de tip gamepad integrate pe telecomandă. Dacă cei de la Apple vor reuși să producă un astfel de produs care să fie comercializat la un preț de aproximativ 100$, atunci vor da cu siguranță lovitura pe piața de dispozitive media-streaming.

641761792562563473

yvezdhslbgkjhuvam2bh

via: Gizmodo