Woody Allen se apucă de seriale, cu un sezon deja vândut către Amazon “în alb”

Posted on Jan 15 2015 - 12:31am by Radu Iorga

Woody Allen e cunoscut pentru comedii negre şi umor sec, dar faimosul regizor nu şi-a încercat vreodată mâna până acum cu un serial. Ei bine, cei de la Amazon au reuşit să îl convingă să creeze o serie pentru ei, plătind “în alb”.

woody-allen-woody-allen-a-documentary

Indiferent de subiect, de durată sau de amploarea proiectului, Amazon şi-a luat acest angajament orbeşte, iar Allen a recunoscut că nici nu ştie de unde să înceapă. De remarcat că serialul nici măcar nu a fost scris şi nici actori cooptaţi. Woody Allen, care a avut succes cu al său Blue Jasmine, ce s-a lăsat cu un Oscar anul trecut pentru Cate Blanchet se va ocupa atât de scrierea scenariului, cât şi de regie.

Serialul nu are titlu şi tot ce ştim e că va debuta via Prime Instant Video în 2016 în SUA, Marea Britanie şi Germania. Tot în 2016 aşteptăm şi revenirea lui Twin Peaks, probabil mai interesantă decât serialul lui Allen. Vicepreşedintele Amazon Studios, Roy Price a declarat că Woody Allen este un vizionar şi că este o onoare să colaboreze cu el. Amazon are deja hituri ca Orange îs the New Black şi House of Cards, deci ştie să livreze o poveste de succes.

Întrebarea e: se va adapta comedia seacă a lui Woody Allen sub formă a 8 sau 10 episoade privite în regim binge?

via The Verge