YouTube pregăteşte o actualizare importantă pentru aplicaţia sa dedicată Smart TV şi set top box

Posted on Aug 15 2014 - 2:24pm by Radu Iorga

YouTube intenţionează să actualizeze aplicaţia sa pentru televizoare smart şi set top boxuri în perioada următoare, iar noul pachet software va aduce funcţii interesante, obişnuitele bug fixuri şi posibil şi o noua interfata.

sidebar-600338

Versiunea TV a aplicaţiei va include şi un meniu principal în stânga ecranului, după modelul aplicaţiei oficiale YouTube de pe telefoane sau tablete. Google a decis să schimbe designul pentru a face accesul la funcţiile importante mai uşor. Fie că e vorba de subscripţii, de căutare, de playlisturi sau lista Watch Later, toate se găsesc în stânga acum. Creatorii de conţinuturi trebuie să afle că odată cu actualizarea, utilizatorii de televizoare smart vor putea vedea paginile canalelor lor direct de pe TV.

Actualizarea va sosi întâi pe Xbox One, apoi pe terminale de video streaming şi set top boxuri. Între timp noi aşteptam în continuare veşti despre Android TV şi mai ales despre acea consolă de jocuri interesantă asociata platformei. Şi Chromecast a primit un update mare recent şi se mai pregăteşte de încă unul în curând.

Via smartcompany.com.au